« Terug

Uitnodiging Rotterdam United Event - gewijzigd

15 nov

rotterdam-united-v2

Helaas moeten we het Rotterdam United Netwerkdiner in andere vorm doorzetten. 

In verband met de verscherpte Coronamaatregelen lijkt het niet mogelijk om een diner aan te bieden. 

Echter denken we dat het wel goed is om samen te komen. Juist nu!

Juist als de samenleving polariseert, als de kerk zoekend is naar haar plek, vorm en rol, willen we samen God aanbidden en bidden voor Zijn ontferming en eenheid, ook in Rotterdam.

 

Voor deze avond hebben we Brian Heasley uitgenodigd: Brian heeft samen met Justin Welby (de aartsbisschop van de Anglicaanse kerk) de wereldwijde beweging ‘Thy Kingdom Come’ gestart, vanuit het Verenigd Koninkrijk. 

 

Door de eeuwen heen hebben christenen de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren aangegrepen om te bidden om de komst van de Heilige Geest. ‘Thy Kingdom Come’ is in deze traditie gaan staan. Sinds 2016 is er wereldwijd in 172 landen, door 80 verschillende denominaties heen in deze periode gebeden voor de komst van Gods Koninkrijk. 

 

Brian zal delen over zijn ervaringen wanneer voorgangers en kerken hun verschillen achter zich laten en besluiten eensgezind God te aanbidden en voor hun stad bidden. 

 

De organisatie van deze avond is tot stand gekomen in samenwerking met 24-7 Prayer Rotterdam. 

 

We kiezen bewust voor het tijdvak 18:30-20:00 omdat we hopen dat je er tijd voor kunt vrijmaken. Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie. 

 

Via deze link kun je je tot 21 november opgeven. 

https://forms.gle/2uf3TCEr63eAUC8g6

 

We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten!

 

De eerdere aankondiging om €20 te vragen voor het diner schrappen we door het wegvallen van het diner. Wel maken we nog steeds kosten dus u krijgt een open Tikkie waar u vrijwillig kunt bijdragen. 

« Terug

Scroll naar boven